Blog categories

Comments

Elindult az Adjukössze.hu bankkártyás adakozási kampányunk

Tovább bővítettük, egyben egyszerűsítettük is adományozási lehetőségeinket: mostantól online bankkártyás átutalás formájában, az Adjukössze.hu biztonságos felületén keresztül is támogathatja munkánkat. Alapítványunk működésére, azon belül is főleg a hallássérülteket segítő eszközök vásárlására gyűjtünk.

Ezek az eszközök általában nagyon drágák, de nélkülözhetetlenek a hallási fogyatékkal élők kommunikációjának megkönnyítéséhez. Ilyenek pl. a különféle indukciós hurkok, speciális telefonok, babasírás-jelzők, multimédia-adóvevők stb. Szintén nagyon fontos a jó minőségű videofilmek készítése, akár jelelő videókhoz (pl. Facebook-oldalunkon sok hírt jelnyelvi formában is közzéteszünk), vagy szakmai oktatóanyagok felvételeihez, amiket itt találnak weboldalunkon.

Célunk, hogy elősegítsük a hallássérültek akadálymentes kommunikációját a munkahelyen. Erre a linkre vagy a jobb oldali képre kattintva érhetik el bankkártyás Adjukössze felületünket!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://munkakor.limelabsinteractive.com/wp-content/uploads/2018/07/alapert_ht01.jpg);background-color: #c9c9c9;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 200px;}