Civil szervezetként profittermelői tevékenységet nem végzünk, minden kapacitásunkat a hallássérültek élethelyzetének és munkához, kereseti lehetőséghez juttatásának segítésére fordítjuk.

Egy hasonlattal élve: Önök, a többségi társadalom a csónak, és a segítségre szorulók vannak a vízben.  Mi, a civil szervezet nem gyengék vagyunk, hanem mentőmellényként funkcionálunk; ezért nem tudunk olyan erősen evezni, mint akik csónakban utaznak.

Munkánk további ellátáshoz Önöktől kérünk segítséget.

Bankkáryás adományozás

Szeretnéd, hogy minél több hallássérült jusson rendes munkához? Szeretnéd, hogy ezáltal az adományod többszörösét kapják vissza fizetés formájában? Tedd boldoggá egy dolgozni vágyó hallássérült mindennapjait!

Adjukössze.hu

Banki átutalás

Ha a közvetlen banki átutalást részesíti előnyben, kérjük, az alábbi számlaszámra utaljon:

MagNet Bank – 16200223-10019243

Kreatív termékeink Webshop

Adományozzon úgy, hogy közben értékes, egyedi és praktikus kézműves használati tárgyakhoz is hozzájut! Vásároljon kreatív termékeinkből, amiknek ára teljes egészében alapítványunk működési költségeit fedezi.

További információ

Személyi jövedelemadó 1 %-a

Egy százalékokból lesz a száz százalék – ha egyetért céljainkkal, kedvezményezze ránk személyi jövedelemadója 1 %-át! Az adóbevalláshoz tartozó „EGYSZA” rendelkezési nyilatkozatába kérjük, írja be adószámunkat:

18388192-1-41
További információ