Küldeménykézbesítő szolgáltatásunk különlegessége, hogy az elvégzése során fogyatékkal élő kollégáink közvetlen kapcsolatba lépnek önnel, kölcsönös tapasztalathoz juttatva egymást. Ez a lehetőség kiválóan alkalmas a kapcsolatteremtésre, a hallássérültek számára a magabiztos fellépés és a beszéd gyakorlására.

Amellett, hogy hallássérült futárjaink kezében Budapest területén belül a csomagja biztonságosan célba ér, a munkaerőpiacon hátránnyal induló embereket is segíthet tapasztalathoz jutni. Van néhány „bolygó hollandi” típusú kollégánk, aki úgy ismeri a fővárost, mint a tenyerüket, és az okozza nekik a legnagyobb örömet, ha úton lehetnek.

Nem titkolt szándékunk ezzel a mindkét fél számára pozitív hatás és a kölcsönös megismerés kiváltása.

Ha érzékenyítő kézbesítő szolgáltatásunk mellett dönt, duplán jót tesz, mert a szolgáltatás nyújtásából befolyt összeget alapítványunk fennmaradására fordítjuk.

Jól hangzik? Tudassa velünk, mit, honnan és hova kell elvinnünk, és mi megtaláljuk a legjobb utat! Itt az ideje, hogy egy új, mindkét fél számára előnyökkel járó, aktív együttműködés útjára lépjünk.

További információért lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: +36 1 274 2607
E-mail: munkakoralapitvany@t-online.hu