Gondolkozzunk együtt a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásán!

Hívjanak fel minket, és találkozzunk személyesen. Beszélgessünk róla, hogy mit tud tenni az Önök cége a társadalmi felelősségvállalás terén, és hogy mi hogyan segíthetünk ebben.

Tényleg, hogyan is? Megeismertetjük Önökkel mint munkaadókkal

  • a rehabilitációs célú foglalkoztatás aktuális lehetőségeit
  • a vonatkozó kedvezményeket és kötelezettségeket
  • a hallássérültek foglalkoztatásának lehetséges előnyeit (szociális hozzájárulás kiváltása, EFOP-VEKOP programok, monotónia tűrés stb.)
  • tájékoztatást adunk arról, milyen iratok szükségesek a megváltozott munkaképesség igazolására (fogyatékossági támogatás, komplex felülvizsgálat, járadékok, stb.)
  • beszélünk a cégek és szervezetek szükséges felkészüléséről a befogadóvá váláshoz (munkahelyi asszisztencia, mentorálás)

Amikor tanácsadói szolgáltatást nyújtunk Önöknek, a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért több mint másfél évtizedes tapasztalatára támaszkodhatunk. Ez idő alatt nagy tudásra tettünk szert az egyes munkakörök akadálymentesítésével kapcsolatban, és hasznos tippeket is adunk ezek megvalósításához.

Konzultációink során bemutatjuk, milyen hozadéka van a fogyatékossággal élő munkavállaló jelenlétének a szervezet számára, az emberek egymás közötti kapcsolatát és a teljesítményét illetően.

A munkaerő-piacra kijutni vágyó hallássérült munkavállalók számára bármikor nyitva áll felkészítő sorstárssegítő szolgáltatásunk, mely a sikeres munkábaállást követően – igény szerint – utókövetéssel is bővülhet.

Egy dolgot már most elárulhatunk: a hallássérültek esetében is a személyiség és a munkához való hozzáállás a döntő, nem pedig a fogyatékosság mértéke! Ez határozza meg a munkavállalásaban való sikerességet az Ő esetükben is.

Önnek is vannak gondolatai a témáról? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük meg!
Telefon: +36 1 274 2607
E-mail: munkakoralapitvany@t-online.hu