Találkozásaink a munkaadókkal minden esetben nagyothalló és siket munkatársaink jelenlétében történik. Így lehetőség van minden érintett számára személyes tapasztalatok szerzésére.

Különösen eredményesnek tartjuk a vállalti rendezvényeken történő megjelenésünket, ahol a kézműves termékeinkkel vagyunk jelen hallássérült munkatársainkkal, így lehetőség van a természetes közegben, munkavégzés közbeni kommunikációra, tanulásra.

Felajánljuk cégeknek annak bemutatását,

hogyan lehet vállalati munkafolyamatokban megvalósítani a hallássérült és ép hallású munkatársak együttműködését.

Megrendelés esetén bemutatva és elkészítve a konkrét munkahelyhez és munkakörhöz tartozó digitalizált szótárakat, jelelt, feliratozott és hangzó beszéddel kísért videókat.

A kipróbált munkafolyamatok során kooperáció jön létre biztonságos körülmények között.

Célunk, hogy a munkaadó, munkatárs és a többségi társadalom minden tagja egyre nyitottabb legyen és megismerje, mit tudnak a hallássérültek.

Ennek eredményeként pedig minél több állást kínáljanak számukra, és a munkavégzést mentorálják a munkaadók, legyenek azok egyéni vállalkozók, kis- és közepes vállalatok vagy multi nacionális cégek. A közszférát is szeretnénk motiválni a hallássérültek foglalkoztatására.