Blog categories

Comments

Számos adventi vásáron voltunk jelen

A főváros több kerületében (I., II., X., XII.) tartott adventi vásárokon kaptunk lehetőséget megjelenésre. Ez azért is jó, mert az ilyen eseményekre rengetegen látogatnak el, így van mód arra, hogy megismerkedjenek a termékeinkkel, információt cseréljünk, és hogy, még ha csak egy kicsi időre is, de a vendégeink bepillantást nyerjenek a hallássérültek világába.

Azért szintén hatalmas köszönettel tartozunk, hogy olyan neves cégek is mellénk áltak, mint az Ericsson Magyarország, a Sanofi Zrt. vagy a Morgan & Stanley Magyarország Elemző Kft.

Ahol még lehet velünk találkozni: Budapest Bank Zrt., Happy Kids Nemzetközi Óvoda, Telenor Magyarország Zrt., Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.

(2018. december 7.)

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://munkakor.limelabsinteractive.com/wp-content/uploads/2018/07/alapert_ht01.jpg);background-color: #c9c9c9;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 200px;}