Megkeresett bennünket Kertész Adrienn szakpszichológus, az ELTE Doktori Iskolájának doktorandusza, aki a disszertációjával kapcsolatos kutatásaihoz keres önkénteseket.

Az a kérése, hogy minél többen, megváltozott munkaképességűek, töltsük ki az alább linkelt adatlapot, ill. személyiségteszteket. A tesztek kitöltése időigényes, de megéri! Aki kitölti, nem csak a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának kutatásához járulhat hozzá, de fontos információkhoz juthat saját magával, személyiségével kapcsolatban is.

A disszertáció címe: A megváltozott munkaképességű személyek eredményes foglalkozási rehabilitációját befolyásoló tényezők vizsgálata

 A doktorandusz a kutatás során a lehetséges összefüggések kimutatásával szeretne választ kapni arra a kérdésre, hogy mi a hasonlóság és a különbség a munkavállalás szempontjából passzív és aktív megváltozott munkaképességű (fogyatékkal élő) emberek, és az egészséges populációhoz tartozó aktív, valamint a jelenleg munkát kereső emberek személyiségében, én-hatékonyságában, megküzdési stratégiáiban.

A kutatás célja a megváltozott munkaképességű emberek foglalkozási rehabilitációjának elősegítése a beavatkozási lehetőségek meghatározásával. A vizsgálat során a megváltozott munkaképességű általános személyes én-hatékonyságát, fizikai állapotuk megítélését vizsgálják kérdőívek felvételével és az eredmények statisztikai elemzésével.

A doktorandusz felhívta figyelmünket, hogy: – A vizsgálatban való részvétel önkéntes.
– A név megadására nincs szükség. A titoktartás kötelez, személyes adatot senkiről nem szolgáltatok ki. Az eredményeket kizárólag a doktori disszertációmban fogom elemezni.
– Ha valaki visszajelzést kér a személyiségteszt eredményéről, az e-mail címét feltüntetheti a kérdőívben az adatlapon.
– A kérdőív kitöltése kevesebb, mint 1 órát vesz igénybe.

 

Ha megváltozott munkaképességű vagy, és van rá egy kis időd, ill. szeretnéd jobban megismerni önmagad, töltsd ki a tesztet! Ha nem, akkor oszd meg ezt az oldalt, hátha egy ismerősödnek igen!

Kattintson ide a teszt kitöltéséhez!