Szeretnél több hallássérültet látni a munkaerőpiacon? Szeretnéd, ha a mostani adományod többszörösét kapnák vissza később fizetés formájában? Szeretnéd boldoggá tenni egy dolgozni vágyó hallássérült mindennapjait? Szeretnéd javítani a hallássérültek életminőségét?

Akár pár száz forint is nagy segítség lehet!

A mi feladatunk, hogy felfedezzük a hozzánk forduló siketek és hallássérültek jó képességeit, és hogy miben kell még fejlődniük a munkaerőpiacon történő helytálláshoz.

Személyre szabott fejlesztési tervekkel, és a jó gyakorlatok, a tudás megosztásával próbáljuk őket hozzásegíteni, hogy később értékes munkaerő váljon belőlük is.

A nálunk töltött idő során több szakmába is belekóstolhatnak, például kipróbálhatják, milyen a könyvelés, mit kell tudnia egy munkaügyi dolgozónak, milyen feladatok várhatnak rájuk a gasztronómiában, különféle irodai munkákban.

Szemet gyönyörködtető dísz- és használati tárgyainkat készítő Kreatív csoportunk városi és céges kreatív vásárok rendszeres résztvevője. Kreatív csoportunkban főleg hallássérült, kisebb részben más fogyatékossággal élő munkatársaink dolgoznak.

Akik nálunk tanultak, máig szívesen emlékeznek vissza, milyen volt velünk dolgozni, fejlődni.

Ugye te is szeretnéd, hogy folytathassuk?

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szánnál ránk pár forintot, azt az adjukössze.hu biztonságos fizetőfelületén teheted meg.

Nagylelkű adományodat előre is nagyon köszönjük! Azon leszünk, hogy ennek a többszörösét kapd vissza az élettől, és az általad munkához juttatott hallássérültektől.