Kedves Munkaadók, Cégvezetők!

Alapítványunk küldetése, hogy a hallássérült vagy egyéb fogyatékkal elő munkavállalóknak segítsen a munkaerőpiacra való kijutásban. Azok a szolgáltatásaink, amiket közvetlenül nekik, tehát a hátrányos helyzetű embereknek nyújtunk, ingyenesek, hiszen ők szorulnak segítségre az egészségi, mentális, szociális állapotuk miatt.

Amikor azonban Önöknek, cégvezetőknek adunk tanácsot vagy közvetítünk munkaerőt, az más helyzet: ebben az esetben a szolgáltatást egy gazdálkodó szervezet veszi igénybe.

Ezért az illendőség úgy kívánja, hogy Önök, munkaadó ügyfeleink jelképes összegű adományt ajánljanak fel a kapott szolgáltatásért, igénybe vett szaktudásunkért cserébe!

Bízunk benne, hogy minden gazdálkodó szervezetnél akad 5000-10 000 Ft, amivel segíteni tudják további munkánkat. Ez az összeg eljuttatható hozzánk adomány formájában, vagy számlát is kiállítunk róla.

Kérjük, tekintsük egymást egyenrangú partnereknek a közös munka során!

Mi nagyon szívesen segítünk, és a munkavállalótól egy fillért se kérünk, de azért annak örülnénk, ha a munkaadónak eszébe jutna, hogy valamilyen gesztust tegyen a nekik nyújtott szolgáltatásunkért cserébe.

Köszönjük a segítségüket!

Munka-Kör Alapítvány