Meggyőződésünk szerint a fogyatékkal élő emberek társadalmi részvételét leginkább a folyamatos jelenlétük mozdítja elő.

Találkozásaink a munkaadókkal minden esetben nagyothalló és siket munkatársaink jelenlétében történik. Így lehetőség van minden érintett számára személyes tapasztalatok szerzésére.

Felajánljuk cégeknek annak bemutatását, hogyan lehet vállalati munkafolyamatokban megvalósítani a hallássérült és ép hallású munkatársak együttműködését. Megrendelés esetén bemutatva és elkészítve a konkrét munkahelyhez és munkakörhöz tartozó digitalizált szótárakat, jelelt, feliratozott és hangzó beszéddel kísért videókat. A kipróbált munkafolyamatok során kooperáció jön létre biztonságos körülmények között.

Célunk, hogy a munkaadó, munkatárs és a többségi társadalom minden tagja egyre nyitottabb legyen és megismerje, mit tudnak a hallássérültek. Ennek eredményeként pedig minél több állást kínáljanak számukra és a munkavégzést mentorálják a munkaadók.

Legyenek azok egyéni vállalkozók, kis- és közepes vállalatok vagy multi nacionális cégek. A közszférát is szeretnénk motiválni a hallássérültek foglalkoztatására.