Látott egy idegennyelvű hirdetést, aminek szeretné megismerni a jelentését? Vett egy terméket, és nem érti, mit ír a használati útmutató? Esetleg megszerezte egy előadás hanganyagát, de nem tudja értelmezni a hallott szöveget?

Alapítványunk vállalja angol vagy német nyelvű szövegek magyar nyelvre fordítását, vagy fordítva, a magyar szövegek átültetésében idegen nyelvre.

Több olyan látássérült kollégánk is van, akik kiváló nyelvérzékkel rendelkeznek és napi szinten intézik alapítványunk nemzetközi kapcsolatait. Szóban és írásban kommunikálnak külföldi partnereinkkel, intézik a feléjük való levelezésünk gyors fordítását oda-vissza, videokonferenciákat szerveznek és vesznek részt rajtuk aktívan.

Alapítványunk szolgáltatás nyújtás formájában vállalja angol és német nyelvű írott vagy hangzó szövegek magyarra fordítását. Kollégáink határidőre dolgoznak, és professzionális munkát végeznek.

A szolgáltatás ellenértékét a Munka-Kör Alapítvány részére nyújtott támogatásként várjuk.

Ha velünk fordíttatja le idegennyelvű anyagait, nagyban elősegíti kollégáink tapasztalatszerzését, és fogyatékkal élő embereket segít munkához jutni.

Kedves leendő Partnereink! Itt az ideje, hogy egy új, mindkét fél számára előnyökkel járó, aktív együttműködés útjára lépjünk.

További információért lépjen kapcsolatba velünk!
Telefon: +36 1 274 2607
E-mail: munkakoralapitvany@t-online.hu