Vállaljuk rövid határidővel diktafonra, mobiltelefonra, videokamerára, rögzített hang- és videofelvételek hanganyagának leírását. Amennyiben prezentációk, írásos dokumentációk is tartoznak az anyagokhoz, azt be tudjuk szerkeszteni a szövegbe. Kérésre kiadványt is készítünk a leírt szövegekből.

Munkatársainktól gyors, precíz, megbízható munkára számíthat. Ha eddig ezeket a feladatokat titkárnője, asszisztense végezte, most más jellegű tevékenységgel bízhatja meg őt.
A hanganyagok legépelése alapkompetenciáink közé tartozik, mivel a hallássérült munkatársak számára akadálymentesítettük a munkahelyünket és az információszolgáltatást. Ennek érdekében szinte minden szóbeli információt írásban rögzítünk.

A hanganyagok leírását látássérült munkatársaink végzik távmunka keretében. A vizuális és szövegtartalmak egybe szerkesztését pedig hallássérült és más megváltozott munkaképességű dolgozóink végzik.

Hogyan jut el hozzánk a munka? A szolgáltatást igénybe vevő megrendelőink a hangfelvételeket személyesen behozhatják irodánkba, de érte is tudjuk küldeni munkatársainkat. Feltöltheti azt dropboxba, vagy egyéb fájlmegosztó ill. fájlküldő szolgáltatásba. A felvételeket természetesen tökéletes diszkrécióval kezeljük.

Vállaljuk

  • konferenciák, tanfolyamok előadásainak rögzítését,
  • megbeszélések, meetingek jegyzőkönyveinek, hanganyagának legépelését,
  • az elektronikus média számára rádió- és tv-műsorok valamint a sajtónak riportok legépelését.

Mindezt angol és német nyelven is végezzük, mivel felsőfokú nyelvtudású kollégáink is vannak.

Egyedi árajánlatot személyesen irodánkban, vagy e-mailen keresztüli kommunikáció útján tudunk egyeztetni.