Számos szervezetben található olyan munkacsoport, melynek tagjai ajándéktárgyakat, lakásdíszeket és egyéb, a szem számára kellemes használati eszközöket gyártanak. Tudod, hogy a miénk vajon mitől különleges?

Díszeinken hallás- és mozgássérültek dolgoznak

Munkatársaink számára egy egyszerűbb alkotás is komoly energiaráfordítással jár, mert hallás- és mozgássérültként alapvetően nagyon kevés figyelmet szentelnek a kézügyességük fejlesztésének. Amikor azonban megtapasztalják a fejlődés első jeleit, megszületik bennük a kitartás és az elköteleződés, arról nem is beszélve, hogy a kézügyességük fejlesztése által a gondolkodásuk is kifinomultabbá válik.

Az ötletek az alkotóktól származnak

Kreatív csoportunk rendszeres találkozókat tart, ahol meg tudják beszélni egymással az új ötleteiket, amelyeket azután közösen hasznos és látványos kézműves termékekké alakítanak. Fontos, hogy mindenki véleménye számít, ezáltal minden csapattagunk pótolhatatlan elemének érzi magát az alkotótevékenységünknek.

A fotókat köszönjük Molnár Dóri fotográfusnak!

Minden újrahasznosított anyagokból készül

A díszeink és használati tárgyaink olyan anyagokból – műanyagból, újságpapírból – készülnek, melyek egyszer már betöltöttek valamilyen funkciót, de nem mentek végleg tönkre a használat során. A kreatív munka része, hogy ezekből készítsünk valamit, ami újabb, az előzőtől teljesen eltérő funkcióval rendelkezik. Ezzel ráadásul még a környezetet is kíméljük!

Ha fontos a társadalmi felelősségvállalás

Nekünk fontos, hogy a társadalom számára értéket jelentő tárgyakat készítsünk. Ezeket különösen a mi ügyünkkel szimpatizáló szervezeteknek, közös használatú helyiségek vagy bérelhető lakások díszítésére ajánljuk. Te hova tennéd őket, hogy elismerd a fáradozásainkat?

A fotókat köszönjük Albert Zoltán fotográfusnak!

Kreatív Csoportunkat azért hoztuk létre, hogy segítsük a tehetséges emberek kézügyességének, kreativitásának fejlődését. Az alább látható kreatív tárgyainkat főleg hallássérült, kisebb részben mozgássérült munkatársaink készítik.  Kreatív Csoportunkba bárki beléphet, aki szeretné kipróbálni magát, egyvalami fontos: érezzen motivációt a kézműves tárgyak készítéséhez! Mi megtanítjuk nekik, hogyan kell elkészíteni egy-egy tárgyat. Termékeink mind ajándéktárgyak, használati tárgyak vagy ékszerek.

Kreatív tárgyaink megrendelhetők vagy megvehetők személyesen az irodánkban és elérhetőséginken. Budapestre és vidékre a termékeket kiszállítjuk.

Rendszeresen ott vagyunk önkormányzati és magáncéges ünnepi vagy egyéb jótékonysági vásárokon. Ezeken a tárgyakat készítő kreatív kollégáink is részt vesznek – ez azért fontos, hogy ily módon is gyakorolhassák a halló társadalmi többséggel való érintkezést, kommunikációt; valamint a hallók számára is lehetőséget biztosít a hallássérültekkel, az ő élethelyzetükkel való ismerkedéshez.

Örömmel fogadjuk meghívásaikat vállalati rendezvényeikre! Vásárunk megszervezését és a kitelepülést mi intézzük.

Kreatív tárgyaink megvásárolhatók alábbi elérhetőséginken. Céges vásárokra való meghívásaikat is ide várjuk!
Telefon: 06-1-274-2607
E-mail: munkakoralapitvany@t-online.hu
Sms, Viber, Whatsapp: 06308134220

Reméljük, Önt is mielőbb Vásárlóink, ill. Partnereink között üdvözölhetjük!