Kreatív Csoportunkat azért hoztuk létre, hogy segítsük a tehetséges emberek kézügyességének, kreativitásának fejlődését. Az alább látható kreatív tárgyainkat főleg hallássérült, kisebb részben mozgássérült munkatársaink készítik.  Kreatív Csoportunkba bárki beléphet, aki szeretné kipróbálni magát, egyvalami fontos: érezzen motivációt a kézműves tárgyak készítéséhez! Mi megtanítjuk nekik, hogyan kell elkészíteni egy-egy tárgyat. Termékeink mind ajándéktárgyak, használati tárgyak vagy ékszerek.

Kreatív tárgyaink megrendelhetők vagy megvehetők személyesen az irodánkban és elérhetőséginken. Budapestre és vidékre a termékeket kiszállítjuk.

Rendszeresen ott vagyunk önkormányzati és magáncéges ünnepi vagy egyéb jótékonysági vásárokon. Ezeken a tárgyakat készítő kreatív kollégáink is részt vesznek – ez azért fontos, hogy ily módon is gyakorolhassák a halló társadalmi többséggel való érintkezést, kommunikációt; valamint a hallók számára is lehetőséget biztosít a hallássérültekkel, az ő élethelyzetükkel való ismerkedéshez.

Örömmel fogadjuk meghívásaikat vállalati rendezvényeikre! Vásárunk megszervezését és a kitelepülést mi intézzük.

Kreatív tárgyaink megvásárolhatók alábbi elérhetőséginken. Céges vásárokra való meghívásaikat is ide várjuk!
Telefon: 06-1-274-2607
E-mail: munkakoralapitvany@t-online.hu
Sms, Viber, Whatsapp: 06308134220

Reméljük, Önt is mielőbb Vásárlóink, ill. Partnereink között üdvözölhetjük!