Mottónk: A személyiség a fontos, nem a fogyatékosság

Image module

Az eredményes vállalkozók és vállalkozások az egész év folyamán adományozhatnak olyan közhasznú civil szervezeteknek, akiknek a tevékenységével egyetértenek, és szívesen támogatnák akár pár száz forinttal is azokat.

Mi egy adományt gyűjtő szervezet vagyunk, annak érdekében, hogy a hallássérültek számára olyan segítséget nyújtsunk, ami az ő életüket pozitív módon befolyásolja.

Ahhoz, hogy bármilyen formájú tanácsadással, munkakereséssel, pályaorientációval, személyes fejlődés lehetőségeinek bemutatásával foglalkozzunk, az alapítvány munkatársainak nagyon sokat kell tanulnia, gyakorolnia azokon az eszközökön, amelyek segítségével különböző tartalmakat és módszereket oszthatunk meg az arra rászoruló, elsősorban hallási fogyatékkal élő emberek számára.

Ők többnyire elbújva, izoláltan élnek, nagyon gyakran önálló életvitelre nem is képesek, nem azért, mert betegek, hanem azért, mert hiányzik az ehhez szükséges jártasságuk, készségük, képességük.

Mi a mindennapi tevékenységünkkel azért dolgozunk, hogy egyre több hallássérülthöz jussanak el a számukra fontos információk, hogy azokat megoszthassák másokkal, hogy ezzel egy közösséget is építhessünk.

Hasonlóan fontos, és szintén sokat dolgozunk rajta, hogy a többségi társadalom tagjait hitelesen tudjuk tájékoztatni, és segíteni abban, hogy hallássérült embereket is foglalkoztassanak.

Alapítványunknál közel harminc ember dolgozik, azonban a mentorok, a halló emberek, a vállalati kapcsolattartók nagyon hiányoznak. Az ő alkalmazásukra fordítandó munkabérekre nincs forrásunk, csak a cégek és magánszemélyek adományaira számíthatunk.

A cégek esetében a szükséges igazolások birtokában az adományozott összeg a társasági adó alapjából leírható. Kérjük, gondoljon ránk!

Bankszámlaszámunk
MagNet Bank, 16200223-10019243 vagy a https://adjukossze.hu/kampany/1089/ támogatom linken keresztül segíthetnek.