Adjunk esélyt a hallássérülteknek a munkában és az életben!

A Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért súlyosan fogyatékos fiatalokat segít munkához jutni már 15 éve, hogy ők is teljes életet élhessenek, kimozduljanak az elszigetelt otthoni légkörből. Küldetésünk, hogy a hallássérülteket az élet minden területén támogassuk: az informálásban, álláskeresési és munkatanácsadásban, általános ügyintézések során, kommunikációs és szakmai képzésekben. Ilyen speciális szolgáltatást csak alapítványunk végez Magyarországon. 

Ha egyetért céljainkkal, járuljon hozzá Ön is Alapítványunk működési költségeihez. Ennek egy kényelmes és gyors módja, ha az Adjukössze.hu felületén keresztül támogatja aktuálisan futó kampányunkat.

online adományozás: a linkre kattintva az Adjukössze űrlap kitöltésével támogathatja Alapítványukat.

Gyűjtésünk célja, hogy a hallássérült ügyfelek és munkatársak személyes szükségleteinek megfelelő támogatást, fejlesztési lehetőséget kapjanak, kialakítva egy olyan akadálymentesített környezetet, amelyben eszközök segítségével a hallás javítása érhető el.

Személyes támogatás szüksége esetén mentorok és munkahelyi asszisztensek bérét fedezzük, míg az eszközök esetében munkahelyi integrációt segítő készülékeket, pl. indukciós és mobil indukciós hurkokat, speciális telefonokat, adó-vevőket, erősítő berendezéseket vásárlunk.

Hogyan tudsz adományozni?
Az adjuk össze oldalon többféleképpen megtehető egyszerűen és gyorsan. A bankkártyás kampány során annyit kell tenni, hogy kiválasztjuk azt az összeget, amennyivel a hallássérülteket képviselő alapítványt támogatjuk. Ezt követően a Támogatom szóra klikkelünk.

Kérjük, segíts minket abban, hogy a hallássérültek munkatevékenysége minél könnyebbé válhasson.

Köszönjük a támogatást!