Adjunk esélyt a hallássérülteknek a munkában és az életben!

A Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért súlyosan fogyatékos fiatalokat segít munkához jutni már 15 éve, hogy ők is teljes életet élhessenek, kimozduljanak az elszigetelt otthoni légkörből. Küldetésünk, hogy a hallássérülteket az élet minden területén támogassuk: az informálásban, álláskeresési és munkatanácsadásban, általános ügyintézések során, kommunikációs és szakmai képzésekben. Ilyen speciális szolgáltatást csak alapítványunk végez Magyarországon. 

A gyűjtés célja az, hogy a hallássérült ügyfelek és munkatársak személyes szükségleteinek megfelelő támogatást, fejlesztési lehetőséget kapjanak, kialakítva egy olyan akadálymentesített környezetet, amely eszközök segítségével hallás javítás érhető el.

A személyes támogatás esetén mentorok és munkahelyi asszisztensek alkalmazása történik, míg az eszközök esetében meg kell vásárolnunk pl. indukciós – , mobil indukciós hurkokat, speciális telefonokat, adó-vevőket, erősítő berendezéseket.

Hogyan tudsz adományozni?
Az adjuk össze oldalon többféleképpen megtehető egyszerűen és gyorsan. A bankkártyás kampány során annyit kell tenni, hogy kiválasztjuk azt az összeget, amennyivel a hallássérülteket képviselő alapítványt támogatjuk. Ezt követően a Támogatom szóra klikkelünk.

Kérjük, segíts minket abban, hogy a hallássérültek munkatevékenysége minél könnyebbé válhasson.

Köszönjük a támogatást!