Box 1 Adhat Box4

Friss infó

Kedves Látogatók !

Ismét elérkezett az adóbevallás ideje és vele együtt a lehetőség a személyi jövedelemadó 1+1 százalékának felajánlásáról.

Egy kéréssel fordulunk Önök felé. A Munka-Kör Alapítvány 15 éve segíti a hallássérült emberek munkavállalását sorstárs-segítők közreműködésével. Fő küldetésünk, hogy a hallássérülteket minden területen segítsük abban, hogy társadalmi integrációjuk megvalósuljon. Tevékenységeink: informálás, álláskeresési és munkatanácsadás (személyes és digitális) személyes kísérés ügyintézés során, rehabilitációs foglalkoztatás, belső képzések (számvitel, pénzügy, IT, adminisztráció, takarítás, gasztronómia, kertészkedés), Pénzügyi Klub, Kreatív Csoport működtetése, audiomentoring szolgáltatás.

Nagy hangsúlyt fektetünk a hallássérültek kommunikációjának fejlesztésére és a fizikai, infokommunikációs akadálymentesítésre, a munkaadók érzékenyítésére.

Munkánk eredménye: évente 120-150 fő hallássérült sikeres elhelyezkedését biztosítjuk integrált munkahelyeken.

Jó médiakapcsolatainknak köszönhetően ismerik tevékenységünket. Jelenleg egy nemzetközi projekt részeként a HORECA szektorban siket emberek betanítását segítő tananyagfejlesztésben veszünk részt.

Közösségi oldalaink követője 3700-nál is több.

Kérjük, támogassa Alapítványunkat, hogy a hallássérültek életminősége, munkavállalása és kommunikációja, társadalmi integrációja 2017-ben MÉG jobb lehessen!

Adjunk esélyt a hallássérülteknek a MUNKÁBAN és az ÉLETBEN is.

 

 

A lehetőség most az Ön kezében van!

 

 Adószámunk: 18388192-1-41

 

Köszönjük!

 

 

 

 

 

A MINDENNAPI CSODÁK Arc pályázat keretében adtuk be, amit Fábián Gergely grafikus művész készített el az Alapítvány munkatársaival való találkozás után. Nézzétek meg kiváncsiak vagyunk rá, hogy tetszik-e Nektek.

 

 

 

Belga videó jelelve+feliratkozva