Box 1 Adhat Box4

Munkalehetőségek

Kedves Sorstársaink!

 

Olvassátok figyelmesen a naponta megújuló állás lehetőségeket a Hallássérültek Munkavállalása facebook oldalán!

De, ezen kívül buzdítunk Benneteket arra, hogy járjatok nyitott szemmel! Figyeljetek minden álláslehetőséget! Olvassatok újságot, pl.: Express, Metropol, stb. Kövessétek nyomon az internet hirdetéseit! Látogassátok az illetékes Munkaügyi és Rehabilitációs Központokat! Regisztráltassátok magatokat! érdeklődjetek ezeken a helyeken is!

Ha van kérdésetek, vagy segítségre van szükségetek, forduljatok nyugodtan hozzánk! Telefonálunk, elküldjük az önéletrajzotokat, segítünk megírni azt, ha kell, elkísérünk Benneteket az állásinterjúra. Sokan tudtak már elhelyezkedni Alapítványunk által. Ne felejtsétek: ismerőseiteket is kérdezzétek meg állás ügyben!

Ahhoz, hogy a munkaadókhoz el tudjuk küldeni az önéletrajzotokat szükséges, hogy küldjetek nekünk e-mailban, mellékletként egy megírt önéletrajzot. Kérünk Benneteket, hogy ez az önéletrajz legyen komolyabb, hiszen sokszor ettől függ, hogy felvesznek-e a munkahelyre. Az önéletrajzba az alábbi adatokat írjátok be:

·  - név (asszonyoknál a leánykori név is)

·  - lakcím

·  - elérhetőség (e-mail cím, telefon, mobil, stb)

·  - iskolai végzettség, szakmák megnevezése, nyelvismeret

·  - munkahelyek, munkatapasztalatok

Ha kéritek, szívesen segítünk ebben is.

 

Az általunk létrehozott kiadványfüzeteinkben minden szükséges, és az álláskereséshez, munkavállaláshoz létfontosságú információkat megtaláltok rajta

 


 

Kedves Ismerőseink,Továbbra is várjuk az ügyes kezű varrónők, pénzügyi szakemberek, informatikusok és egyébb műszaki végzettségű álláskeresők jelentkezését!

Nekik szinte folyamatosan van lehetőségük arra, hogy elhelyezkedhessenek, amihez mi segítő kezet tudunk nyújtani.