Barista
Barista szakma leírása
Szöveg:
Videók:
1. Barista szakma leírása
2. Munkakörnyezet
3. Felelősségek
4. A barista tevékenységek teljes köre
5. Kávékészítés
6. A kávék elkészítése és értékesítése
7. A bár tisztántartása és karbantartása
8. Feladatok a műszak megkezdése előtt
9. Feladatok a műszak végán, a zárás előtt
10. Foglalkoztatási ártalmak, veszélyek
11. A baristával szemben támasztott elvárások, szükséges jártasságok
12. Ellenjavallatok
13. Szükséges ismeretek
14. Latte cappuccino alapjai
15. Képességek
16. Néhány szó a kávé eredetéről
17. Oktatási anyagok
18. Munkavégzés kávégéppel
19. A gép részei
20. A kávékészítés lépései
21. A kávégép megtisztítása
22. Tejhabosítás
23. Kávétípusok
24. Kávétípusok az Arabica és a Robusta
25. Eszpresszó kávé készítése
26. Amerikai kávé készítése
27. Capuccino készítése
28. Latte macchiato készítése
29. Capuccino art készítése
30. Latte art készítése