Blog categories

Comments

Március 6–7-én HVG Állásbörze – töltsd le a hivatalos kiadványt!

Idén március 6-án és 7-én szerdán és csütörtökön a budapesti Papp László Sportarénában rendezik meg a nívós karrierkiállítást. A szervezők szándéka, hogy egyfajta iránytűt, hiteles információs forrást adjanak a 21. századi információs dzsungelben elvesző álláskeresők számára. És persze a személyes találkozás lehetőségét a leendő munkaadók és munkavállalók között!

Mint az ismertetőben írják, több mint 200 cég vesz részt idén a rendezvényen, és a pályakezdőktől a sokéves szakmai gyakorlatot igénylő pozíciókig mindenkinek igyekeznek karrierlehetőséget kínálni. Az alábbi képre kattintva letölthetitek a rendezvény hivatalos kiadványát PDF fájlformátumban, amiben megtaláljátok a 200 kiállító munkaadó rövid bemutatkozását is, szépen szerkesztett formában:

Hivatalos kiadvány letöltése
Kattintson a HVG Állásbörze – Karrier Iránytű kiadvány letöltéséhez!

Ha álláskereső vagy, vagy jobb munkát szeretnél a mostaninál, érdemes ellátogatni erre a rendezvényre!
Regisztrálni lehet a hvgallasborze.hu oldalon:

hvgallasborze.hu
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://munkakor.limelabsinteractive.com/wp-content/uploads/2018/07/alapert_ht01.jpg);background-color: #c9c9c9;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 200px;}